Стаи и Апартаменти

Стаи и Апартаменти

Хотелският комплекс „Пирински рай” Ви предлага 28 две и три местни стаи, 5 апартамента и 1 мезонет. Нашият хотел може да побере повече от 75 гости.

С разумните цени за настаняване, с широките възможности за почивка и забавление в комфорт и с удоволствие, привличаме както български гости, така и гости от чужбина.
Хотелският комплекс “Пирински рай” дава възможност за съчетаване на работа и почивка.

Апартамент

Идеален за настаняване на семейства от 4 души. Просторен и удобен апартамент, които разполага с камина, кухненски бокс, тераса и две стаи. Апартаментите се предлагат във вариант с две единични и едно двойно легло. Прекарайте незабравими моменти със семейството си сред боровите гори на Пирин планина!

Details


Мезонет

Идеален за настаняване на семейства от 4 души. Просторен и удобен мезонет на две нива, които разполага с камина, кухненски бокс, тераса и две стаи. Мезонетът разполага с две единични и едно двойно легло. Прекарайте незабравими моменти със семейството си сред боровите гори на Пирин планина!

Details


Тройна стая

Насладете се на пълноценна почивка със семейството или приятели. Всяка стая разполага с балкон и гледка към боровата гора. Стаите от този тип се предлагат във вариант с три единични легла или едно двойно легло и едно единично.

Details


Двойна стая

Комфортна и уютна двойна стая, която разполага с балкон и гледка към гората. Тази стая е подходяща за двама възрастни. Двойните стаи в хотела се предлагат във вариант с едно двойно легло или две единични легла. Всяка стая разполага със собствена просторна баня.

Details